Producten / Isolatie

Houd kou buiten en de warmte binnen


Zonder isolatie verdwijnt veel warmte via het dak, de muren en de vloer. Maar een goede isolatie houdt de kou buiten en de warmte binnen . En dat bespaart direct op jouw energiekosten, tot wel 30%.

Offerte aanvragen 

Tot 30% besparing

Het isoleren van je pand of woning verlaagd je energiekosten. Met goed geïsoleerde muren, vloeren en daken verlies je minder warmte en heb je minder last van tocht en vocht. En dat bespaart je tot wel 30% aan energiekosten. 

Klaar binnen 1 dag!

Een pand voorzien van isolatie is binnen een mum van tijd gebeurd. Natuurlijk is het altijd afhankelijk van de staat en leeftijd van het pand, maar een pand isoleren kan binnen 1 dag klaar zijn.

Minder CO2-uitstoot

Als je pand of woning voorzien is van goede isolatie, slaat je verwarming minder vaak aan. Hierdoor verlaag je je gasverbruik en verminder ook nog eens je CO2-uitstoot! Dat is zowel goed voor je portemonnee als het milieu. 

Energielabel

Wil jij het energielabel van jouw pand of woning verbeteren? Dan is het verstandig om te beginnen met het isoleren van het dak, (spouw)muur en of het dak. Wil je advies of meer informatie? Neem dan contact op met onze experts. 

Bekijk ons aanbod energieproducten